غیرفعال کردن اعلان به روز رسانی وردپرس برای کاربران عادی

26ام آذر 1394؛ موضوع: دسته‌بندی نشده,وردپرس

 

عموما پس از لاگین کاربران در وردپرس ،شاهد پیغام های متعدد در جای جای بخش مدیریت جهت به روز رسانی وردپرس هستیم.

اما نکته قابل توجه این است که این به روزرسانی ها باید فقط توسط مدیر سیستم انجام شود و حال آنکه این پیغام به همه کاربران نمایش داده می شود.

برای اینکه این پیغام ها تنها به کاربر مدیر سیستم نمایش داده شود کافیست کد زیر را در فایل functions.php کپی نمایید:

global $user_login;
get_currentuserinfo();
if (!current_user_can('update_plugins')) { // checks to see if current user can update plugins
add_action( 'init', create_function( '$a', "remove_action( 'init', 'wp_version_check' );" ), 2 );
add_filter( 'pre_option_update_core', create_function( '$a', "return null;" ) );
}

با این کار تنها مدیر سیستم پیغام های به روزرسانی وردپرس را خواهد دید و علاوه بر موارد امنیتی ، کاربران نیز از شر این پیغام که به آنها مربوط نمی شود راحت می شوند!

برچسب: ,

پاسخی بنویسید




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


کد امنیتی *